Περίπλοκη θεραπεία της μυκητιάσεις του νύχια, φάρμακα και θεραπευτική αγωγή μύκητα

Μόνο ολοκληρωμένη θεραπεία μπορεί να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών στα πόδια.

Για ένα θετικό αποτέλεσμα που πρέπει να εφαρμόζονται διάφοροι τρόποι για την αντιμετώπιση μυκητιασικών ένεση. Μόνο σωστή προσέγγιση θα σας επιτρέψει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τη νόσο.

η υγεία των ποδιών

Διάγνωση της μυκητιάσεις στα πόδια

Για τη διάγνωση της νόσου είναι εύκολη και μπορεί να γίνει στο σπίτι. Εξετάστε προσεκτικά τα νύχια και το διάστημα μεταξύ των δακτύλων, φαγούρα, ερυθρότητα, και τη διαφάνεια του νυχιού, το κάψιμο, η αλλαγή στο χρώμα των νυχιών είναι ένα σημάδι της ασθένειας. Για τη διάγνωση μπορεί να είναι ένας άλλος τρόπος για να διαλυθεί η υπερμαγγανικού καλίου σε απαλό μοβ και υγρό στα νύχια ενός υγιούς νυχιού θα είναι βαμμένα, και οι ασθενείς θα παραμείνει αμετάβλητη. Μόλις το πρόβλημα έχει ανακαλυφθεί, το ερώτημα που προκύπτει είναι για τη θεραπεία του μύκητα, και, στη συνέχεια, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του.

Αρχίζουν να θεραπεύουν την ασθένεια στο σπίτι, χρησιμοποιώντας παραδοσιακά φάρμακα ή φαρμακευτικά σκευάσματα, ή να πάτε στο γιατρό. Η συμβουλή μας είναι να συμβουλευτείτε έναν ειδικό, μόνο ένας γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει τη σωστή, ολοκληρωμένη θεραπεία που θα οδηγήσει σε θετικά αποτελέσματα.

Τι να περιμένετε από το να πηγαίνουν για ιατρικές εγκαταστάσεις, μετά την ανίχνευση του μύκητα:

 1. Ο δερματολόγος θα μελετήσει προσεκτικά το μύκητα κάτω από το μικροσκόπιο.
 2. Συμβολίζουμε στην περιοχή της μόλυνσης.
 3. Προσδιορίσει την αιτία της νόσου.
 4. Βάλτε μια ακριβή διάγνωση, σύμφωνα με τις αναλύσεις.
 5. Να συνταγογραφήσει τη θεραπεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάγνωση είναι εντελώς ανώδυνη, να προβεί σε ανάλυση της νιφάδες του δέρματος και σωματίδια από τον ασθενή είναι καρφί.

Κύρια (προγράμματα, μαθήματα) στη θεραπεία της onychomycosis

άρρωστος καρφί

Στη θεραπεία του μύκητα χρησιμοποιήσετε μόνο μια ολοκληρωμένη θεραπεία με τη χρήση διαφόρων φαρμάκων και εργαλεία που ενισχύουν τη δράση του άλλου.

Ένα εξειδικευμένο άτομο αναπτύσσει σχέδιο θεραπείας, με βάση τα χαρακτηριστικά του ασθενούς, το είδος της λοίμωξης και την κατάσταση της ανάπτυξης της μυκητιασική λοίμωξη.

Καθυστερήσει η θεραπεία του μύκητα των νυχιών, μπορεί να οδηγήσει στις ακόλουθες συνέπειες:

 • η μειωμένη ανοσία;
 • η εμφάνιση του εκζέματος στο δέρμα των ποδιών;
 • αλλεργίες;
 • αν έχετε μια μόλυνση στο αίμα, ο μύκητας μπορεί να προσβάλλει τα εσωτερικά όργανα.

Η ταχεία λήψη μέτρων για την εξάλειψη μυκητιασική λοίμωξη από το σώμα, προωθεί την αποτελεσματική θεραπεία του μύκητα. Ποικιλίες αιτιολογικός παράγοντας για πολλές ασθένειες, και να προσδιορίσει τους είναι δυνατή μόνο σε συνθήκες εργαστηρίου, ως εκ τούτου, όταν η θεραπεία σε δερματολόγο εξάγει τα σωματίδια από τον ασθενή είναι καρφί.

Σημαντικό!

Η θεραπευτική αγωγή επιλεγεί μεμονωμένα, ανάλογα με τα στάδια της νόσου, εκ των οποίων υπάρχουν τρεις τύποι – το πόδι του αθλητή, στο αρχικό στάδιο και παραμελημένη νόσο.

Στο τελευταίο στάδιο για να απαλλαγούμε από τη μόλυνση πολύ δύσκολο, όπως διαπέρασε το σώμα αρκετά βαθιά. Σε αυτό το στάδιο, το καρφί πλάκες γίνει παχύρρευστο και εύθραυστα, και το δέρμα γύρω του είναι παραμορφωμένο. Σε αυτήν την περίπτωση, η ανάκτηση είναι η σωστή προσέγγιση για το δερματολόγο για τη θεραπεία και τις δράσεις του ασθενούς.

Αντιμυκητιασικά βερνίκια και κόλλες: τύποι και απόδοση

θεραπεία λάκκα

Γρήγορα να καταστρέψει τα σπόρια του μύκητα θα βοηθήσει ειδικά τα μπαλώματα, τα οποία είναι συχνά συνιστάται από μυκητολόγους.

Το patch βοηθά να μαλακώσει τις πληγείσες καρφί, το οποίο διευκολύνει την επακόλουθη αφαίρεση.

Η πιο αποτελεσματική και συνηθισμένες:

Γύψο, αλοιφή και τις ειδικές ξύστρες. Πριν από την εφαρμογή το καρφί στον ατμό σε ένα ειδικό διάλυμα της σόδας και σαπούνι. Τα πόδια ξηρά με μια πετσέτα. Το έμπλαστρο επικόλληση στο δέρμα γύρω από το καρφί, για την οποία εφαρμόζεται η αλοιφή, και η κορυφή κολλημένα με την ίδια κόλλα.

Αυτό επίδεσμο διατηρείται για 3 ημέρες. Μετά το έμπλαστρο έχει αφαιρεθεί, το καρφί πρέπει να το steam και πάλι και αφαιρέστε το ανώτερο στρώμα του νυχιού ξύστρα. Το προσβεβλημένο νύχι θα πρέπει να αφαιρεθεί εντελώς μετά την τέταρτη διαδικασία, η διαδικασία δεν προκαλεί δυσφορία και επώδυνες αισθήσεις.

Πολύ σημαντικό!

Η αλοιφή πρέπει να εφαρμόζεται μόνο στην επιφάνεια του νυχιού, η επαφή με το δέρμα μπορεί να προκαλέσει αλλεργίες και ερεθισμούς.

Μπάλωμα, ένα μέρος των οποίων είναι η ουρία. Emplastic μάζα τρίβεται σε μια προ-ατμό το καρφί και να θέσει μια ταινία-ενίσχυση για 3 ημέρες. Μετά την αφαίρεση του επιδέσμου για την αφαίρεση της κεράτινης στιβάδας και η διαδικασία επαναλαμβάνεται. Το μειονέκτημα του αυτό το εργαλείο είναι μόνο η διάρκεια της εφαρμογής της.

Patch – βοτανικός. Αυτό το φάρμακο παραγωγής της Κίνας, η οποία αποτελείται από έναν μεγάλο αριθμό φυτικών συστατικών του, που βοηθούν να αφαιρέστε το μύκητα από την επιφάνεια του νυχιού, και βιταμίνη Ε. το χρησιμοποιήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση κώδικα που εξαλείφει οσμή, αυλακώσεις και ρωγμές από την επιφάνεια του νυχιού.

Πολωνικά

Αποτρέπει το ξεφλούδισμα, ανακουφίζει από κνησμό και αποκαθιστά το καρφί θα είναι το φυσικό χρώμα. Το έμπλαστρο κόλλα για τις πληγείσες περιοχές την ημέρα, μετά το πλύσιμο και το στέγνωμα των ποδιών σας.

Τη διάρκεια της θεραπείας 2 εβδομάδες, καθημερινή χρήση σημαίνει ότι ανακουφίζει τον ασθενή από τη μόλυνση.

Μια παρενέργεια από τη χρήση αυτής της ενημερωμένης έκδοσης κώδικα μπορεί να είναι μια μικρή αίσθηση καψίματος, που συνηθίζεις μετά από 2-3 επεξεργασίες.

Αφαίρεση του νυχιού και ο μύκητας θεραπεία με τη βοήθεια των patches αποτελεσματικά, αλλά πριν θα πρέπει να πάρετε συμβουλές εμπειρογνωμόνων, όπως εφαρμόζετε μια ενημερωμένη έκδοση κώδικα δεν απαλλαγούμε από την επανάληψη, αν η ασθένεια έχει διεισδύσει βαθιά μέσα στο σώμα.

Επιπλέον, τα μπαλώματα αναπτύξει ένα μεγάλο αριθμό βερνίκια που καταπολεμήσουν αποτελεσματικά τους μύκητες των νυχιών. Θεραπεία ονυχομυκητίαση μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ακόλουθα δημοφιλή και αποτελεσματική βερνίκια:

Αντιμυκητιασικό βερνίκι είναι ένα ευρέως φάσματος δράσης βοηθά να απαλλαγούμε από τα ακόλουθα είδη μυκήτων:

 • μαγιά *
 • δερματόφυτα;
 • διμορφικός;
 • φόρμα.

Το φάρμακο που βοηθά ακόμη και σε προχωρημένο στάδιο, και είναι κατάλληλο για χρήση ως πρόληψη. Βερνίκι εφαρμόζεται στην καθαρισμένη επιφάνεια του νυχιού 2-3 φορές την εβδομάδα. Το προϊόν πρέπει να εφαρμοστεί για να ολοκληρωθεί η θεραπεία των νυχιών, αξίζει να σημειωθεί ότι με ευαισθησία στα συστατικά του βερνικιού μπορεί να είναι μια μικρή πόνος στην επιφάνεια του νυχιού και αλλαγή χρώματος.

 1. Στη σύνθεση του αντιμυκητιασικό βερνίκι περιέχει ένα ένζυμο, το οποίο μεταχειρίζεται αποτελεσματικά το πόδι του αθλητή, με την ήττα από την επιφάνεια του νυχιού από τα δύο τρίτα. Αποτελεσματική σε αυτούς τους τύπους των μυκήτων: των επιδερμοφύτων, Mycrosporum, Candida,Fonseceae,Coccidoides, και άλλοι. Το βερνίκι που εφαρμόζεται τα νύχια του κατά τη διάρκεια του έτους, ανάλογα με την έκταση της νόσου 2 φορές την εβδομάδα. Μπορεί να προκαλέσει ελαφρά φαγούρα και κάψιμο, να σκουρύνει η επιφάνεια του νυχιού.
 2. Ενεργό, όλα με την ίδια ουσία που δρα επιζήμια για πολλούς τύπους των μυκητιασικών λοιμώξεων. Αρκετά αποτελεσματική φαρμακευτική αγωγή που μπορεί να απαλλαγούμε από τη νόσο, αν χτυπήσει τα 2/3 του νυχιού. Εφαρμόζονται 1-2 φορές την εβδομάδα μέχρι την πλήρη ανάκαμψη.
 3. Το βερνίκι είναι σε θέση να καταστρέψει 58 τύπων μυκητιασικών λοιμώξεων. Ως το ενεργό υλικό δρα ως ένα ειδικό συστατικό. Αυτό το βερνίκι χρησιμοποιείται αυστηρά σύμφωνα με το σχέδιο, το οποίο έχει σχεδιαστεί για 3 μήνες:
 • τον πρώτο μήνα της εφαρμόστε το προϊόν εφαρμόζεται κάθε δεύτερη μέρα;
 • το δεύτερο μήνα, 2 φορές την εβδομάδα *
 • τρίτο μήνα 1 κάθε 7 ημέρες.

Αν υπάρχει μια ισχυρή παραμέληση της νόσου, που διενεργούνται από δύο κύκλους θεραπείας, αλλά όχι περισσότερο. Αν ο μύκητας δεν θεραπευτεί, θα πρέπει να βρείτε μια άλλη επεξεργασία.

Φάρμακα που ανώδυνα αφαιρεί το κατεστραμμένο νύχι

Τώρα στο φαρμακείο μπορείτε να αγοράσετε φάρμακα που βοηθούν να γρήγορα και ανώδυνα αφαίρεση προσβεβλημένων νυχιών, αλλά εφαρμόζουν αυστηρά σύμφωνα με τις οδηγίες. Τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά φάρμακα που βοηθούν τον ασθενή να ξεφορτωθεί το καρφί:

 1. Κοινό και των διαθέσιμων αντι-μυκητιασική πράκτορα, το οποίο παράγεται στην κρέμα και μια ταινία-ενίσχυση. Αρχή της δράσης για τα ναρκωτικά – αφαίρεση των προσβεβλημένων νυχιών χωρίς χειρουργική επέμβαση. Αυτό το φάρμακο είναι αξιοσημείωτη, διότι εφαρμόζεται πάνω στο νύχι, για 4 ημέρες, και μετά την αφαίρεση του γύψου, υπάρχει μια πιθανότητα να ολοκληρώσετε την αφαίρεση του μύκητα μετά από μια επεξεργασία. Αν η ζημιά είναι αρκετά βαθιά, η διαδικασία θα πρέπει να επαναληφθεί.
 2. Το προϊόν περιέχει έλαιο λεβάντας, λιπαρά οξέα και τη μέντα. Η αλοιφή εφαρμόζεται στον ατμό νύχι, έτσι ώστε η σύνθεση δεν κατατάσσεται στο δέρμα γύρω από το πιάτο του και να κλείσει με ένα patch. Ο επίδεσμος δεν αφαιρεθεί μέσα σε 4 ημέρες. Στη συνέχεια, το καρφί εκ νέου ατμούς και απομακρύνει τα νεκρά στρώμα. Το πλεονέκτημα αυτού του φαρμάκου είναι γρήγορη επιπτώσεις για τον ασθενή είναι η επιφάνεια, το net – long τη χρήση και τη συνεχή αλλαγή των επιδέσμων.

Χάπια κατά της onychomycosis

Αν μια μυκητιασική λοίμωξη έχει αυξηθεί, η χρήση μόνο των εξωτερικών φάρμακα θα είναι άχρηστο, θα πρέπει να πάρετε αντιμυκητιασικά φάρμακα μέσα. Αποδειχθεί για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών ιδανική θεραπεία, που πρέπει να πληρούνται για να λάβει 2 φορές την ημέρα για 3-4 μήνες. Πάρτε για το πρόγραμμα, την πρώτη ημέρα, 2 χάπια, στη συνέχεια, 1 χάπι μέχρι την πλήρη θεραπεία, δηλαδή η regrowth των νέων, υγιών νυχιών, ένα δισκίο την ημέρα για 4 μήνες. Αυτά τα φάρμακα έχουν ισχυρές τοξικές επιδράσεις στο ήπαρ, οπότε πριν πάρετε τα φάρμακά σας από τον εαυτό σας, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Κρέμες και αλοιφές

Ιατρική έρευνα έχει αποδείξει ότι οι αλοιφές και κρέμες για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών δεν είναι αρκετά αποτελεσματική, δεδομένου ότι ουσιαστικά δεν διαπερνούν την επιφάνεια του νυχιού και γρήγορα έσβησε.

Αλλά δεν είναι απαραίτητο να εξαλείψει εντελώς τα κεφάλαια αυτά από το είδος της θεραπείας, που μπορεί να βοηθήσει σημαντικά ως συμπληρωματική θεραπεία ή ως προφύλαξη.

Οι γιατροί συνταγογραφήσει κρέμες και αλοιφές, προκειμένου να αποφευχθεί η υποτροπή.

Συχνά στη θεραπεία του μύκητα εφαρμόσετε το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μέσο, και το προσθέτουμε στην κρέμα.

Έχει αντισηπτικές, αντιφλεγμονώδεις, αντιμυκητιασικές. Η διάρκεια της θεραπείας είναι πολύ μεγάλη, και το πιο σημαντικό κανόνα για τη θετική επίδραση – με την κανονικότητα της αίτησης.

Λαϊκή θεραπεία

Παρά το γεγονός ότι τα φάρμακα για τη θεραπεία των μυκητιασικών λοιμώξεων αναπτυχθεί πολύ, για να απαλλαγούμε από αυτή την ασθένεια δεν είναι τόσο εύκολο. Συχνά, ένα σωρό φάρμακα που χρησιμοποιούνται λαϊκή μέθοδοι αντιμετώπισης του μύκητα.

Σκόρδο

Αυτό το συστατικό είναι συχνά χρησιμοποιείται σε πολλές λαϊκές συνταγές για τη θεραπεία του μύκητα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο μεμονωμένα όσο και με ορισμένα στοιχεία.

Ο πιο εύκολος τρόπος, αλλά είναι αρκετά αποτελεσματική τρίψιμο φρέσκο χυμό σκόρδου με το προσβεβλημένο νύχι. Αυτή η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα – το χυμό εφαρμόζεται με μια μπατονέτα. Η διάρκεια της θεραπείας μέχρι την πλήρη ανάρρωση του χρόνου. Αν η ασθένεια βρίσκεται σε λειτουργία, οι ειδικοί συστήνουν να πάρω tablet και αλοιφή.

Το οξικό οξύ

λαϊκές θεραπείες

Το ξίδι δεν είναι μόνο αποτελεσματική κατά της μυκητιασική λοίμωξη, αλλά επίσης έχει τις εξής ιδιότητες:

 • αντιμικροβιακή δράση;
 • απολύμανση του δέρματος γύρω από το καρφί.
 • μυκητοστατική και αντισηπτικό.

Η αρχή της δράσης της ξίδι στο μύκητα και το πόδι του αθλητή διείσδυση στην πληγείσα περιοχή και την καταστροφή των σπορίων της μυκητιασική λοίμωξη.

Ως αποτέλεσμα της παρατεταμένης χρήσης των αποικιών του μύκητα σκοτώσει εντελώς από το οξύ.

Για τη θεραπεία χρησιμοποιείται σε κομπρέσες με αραιωμένο 8-fold οξικό οξύ, επίδεσμο κάνω το βράδυ.

Τα κρεμμύδια και λεμόνι

Υπάρχουν πάρα πολλές λαϊκές συνταγές με βάση τα κρεμμύδια για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών. Μπορείτε να πάρετε το κρεμμύδι, το ξύσμα, πιέστε το χυμό και να επεξεργαστεί την επιφάνεια του νυχιού. Συχνά αυτή η μέθοδος χρησιμοποιείται το βράδυ, αλλά δεδομένου ότι το προϊόν δεν απαιτεί ξέπλυμα, μπορεί να εφαρμοστεί το πρωί.

Υπάρχει και μια άλλη συνταγή, θα πρέπει να τρίβουμε την φλούδα τους κρεμμύδι σε τρίφτη, πληγούρι να εφαρμόζουν στο πόδι, στη συνέχεια, τυλίξτε με μεμβράνη και βάλτε κάλτσες. Συμπιέσει το αφήνουμε για τη νύχτα και το πρωί πλύντε τα πόδια σας με σαπούνι και νερό για να αφαιρέσετε επίμονες κρεμμύδι μυρωδιά.

Σημαντικό!

Λεμόνι — άριστο αντισηπτικό, η οποία είναι εξαιρετική για την καταπολέμηση του μύκητα.

Και αν συνδυάσετε το λεμόνι και το κρεμμύδι, το ένα μπορεί να ενισχύσει την αντιφλεγμονώδη και αντισηπτικό φάρμακο. ΤΡΊΒΕΤΕ το κρεμμύδι στον τρίφτη σε ένα πολτό και προσθέστε το χυμό λεμονιού. Να εφαρμόζουν τη μάσκα το βράδυ. Βελτίωση μπορεί να παρατηρηθεί μετά από λίγες μέρες. Αλλά το κύριο είναι η συχνότητα – εφαρμογή των ταμείων πολύ χρόνο για να θεραπεύσει πλήρως.

Κοινή αντιμυκητιασική προφύλαξη

Μύκητες μπορούν να μεταδοθούν σε δημόσιους χώρους όπως τα ιαματικά λουτρά, σάουνες, κέντρα αισθητικής. Για να αποφευχθεί αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να ισχύουν τα ακόλουθα προληπτικά μέτρα:

 • δεν φορούν παπούτσια δεν είναι το μέγεθος, μπορεί να προκαλέσει του έχει αυξηθεί από το εσωτερικό του νυχιού και την ανάπτυξη μιας μυκητιασική λοίμωξη;
 • όταν η υπερβολική εφίδρωση ποδιών δεν θα πρέπει να φορούν παπούτσια και πάνινα παπούτσια;
 • δεν δοκιμάζεις παπούτσια στο κατάστημα χωρίς κάλτσες;
 • μη φοράτε Παντόφλες τον αφέντη τους επισκέπτες;
 • τακτικά ξηρό και απολύμανση παπούτσια;
 • μην φοράτε κάλτσες από συνθετικά υλικά;
 • πεντικιούρ και μανικιούρ που πρέπει να κάνετε στα επαγγελματικά σαλόνια, όπου δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στην απολύμανση των εργαλείων;
 • όταν σοβαρή ξηρότητα του πόδια για να εφαρμόσετε τις μαλακτικές κρέμες.

Συμπέρασμα

Μύκητες – μια άσχημη ασθένεια και η θεραπεία είναι δύσκολη, αν όχι ολιστική θεραπεία. Για καλύτερο αποτέλεσμα θα πρέπει να εφαρμόσει, όχι μόνο την εξωτερική, φαρμακείο και λαϊκά φάρμακα, αλλά επίσης θεραπεία με χάπια. Η σωστή προσέγγιση και ένα σχέδιο θεραπείας θα σας βοηθήσει να απαλλαγούμε από μυκητιασική λοίμωξη για πάντα.