Καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού

Καρφί μύκητας — παθολογία, βρέθηκαν πιο συχνά το τελευταίο διάστημα. Η μόλυνση μπορεί να συμβεί σε μια ποικιλία παθογόνων παραγόντων μυκητιάσεις — τα δερματόφυτα, ζυμομύκητες ή μουχλιασμένα παθογόνων μικροοργανισμών. Ονυχομυκητίαση είναι επικίνδυνο, διότι η παθολογική διαδικασία είναι σε θέση να κινηθείτε όχι μόνο στους κοντινούς υγιούς νυχιού και του δέρματος των ποδιών, αλλά και των γύρω ιστών, π. χ. βουβωνική χώρα, μασχάλη, κ. λπ.

μύκητας

Πρόληψη της μετάδοσης για να τους αγαπημένους σας είναι το καλύτερο κίνητρο, το συντομότερο δυνατόν για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών του αντίχειρα. Η θεραπευτική διαδικασία συνήθως απλώνονται σε μήνες και περιλαμβάνει την καθημερινή υγιεινή φροντίδα για το κατεστραμμένο πιάτο. Η διάρκεια της θεραπείας που επιλέγεται από το γιατρό ανάλογα με το στάδιο της νόσου και τις ατομικές ιδιαιτερότητες του ατόμου. Η αρχική μορφή της παθολογίας είναι συνήθως περιορίζεται στον διορισμό των τοπικών αντιμυκητιασικών, ξεκίνησε ένας συνδυασμός συστηματικής και επίκαιρα φάρμακα.

Ιατρική Lac

Ένα ειδικό εργαλείο, προσελκύοντας το κόστος και την ευκολία της εφαρμογής, που χρησιμοποιείται από ονυχομυκητίαση. Τα φάρμακα αυτά διατίθενται από τα φαρμακεία χωρίς ιατρική συνταγή. Σκοπός τους σημαντικά στα πρώτα στάδια της onychomycosis. Η αρχή της λειτουργίας της θεραπευτικής βερνίκι είναι η χαλάρωση των ιστών του νυχιού και αντιμικροβιακή επίδραση. Λόγω του υγρού δομή, το εργαλείο εύκολα να διεισδύει στα βαθύτερα στρώματα της πλάκας, να σκοτώνει το μύκητα σε κυτταρικό επίπεδο.

Εξωτερικό φάρμακα που θα πρέπει να εφαρμοστεί όχι μόνο στη ζώνη των μυκήτων πιάτα, αλλά και στο δέρμα δίπλα τους για να ενισχύσουν το θεραπευτικό αποτέλεσμα. Τα εν λόγω ταμεία σπάνια να προκαλέσει την ανάπτυξη των παρενεργειών της συστηματικής φύσης στο μέρος του σώματος, καθώς είναι πρακτικά δεν απορροφάται από τη Γενική κυκλοφορία, έτσι ώστε να θεωρείται αρκετά αποτελεσματική στην καταπολέμηση της νόσου.

Πριν από τη χρήση εξωτερικών αντι-μυκητιασική φαρμακευτική αγωγή είναι σημαντικό να προετοιμάσει την επιφάνεια του νυχιού για θεραπευτικά αποτελέσματα. Για να το κάνετε αυτό, θα μαλακώσει με τη βοήθεια των ποδιών, και στη συνέχεια προσεκτικά το έκοψε με πριόνι και το κόβουμε κατά μήκος την άκρη με το νύχι ψαλίδι. Τα περισσότερα φάρμακα συνιστάται να εφαρμόζεται δύο φορές την ημέρα για αρκετούς μήνες. Για να αποφύγετε την επιστροφή του μύκητα των νυχιών, η χρήση του φαρμάκου συνεχίζεται για 2 εβδομάδες μετά την ανάκτηση διαγνωστεί.

Αν μιλάμε για τα χρόνια μυκητιασική λοίμωξη, θεραπεία μόνο με τη βοήθεια των τοπικών ναρκωτικών είναι σχεδόν αδύνατο. Το γεγονός ότι μολυσματικών παραγόντων σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχουν μόνο στους ιστούς από την επιφάνεια του νυχιού, έχουν επιλέξει μια διαφορετική πορεία, που επηρεάζουν τα εσωτερικά όργανα, ως αποτέλεσμα της διείσδυσης στη Γενική κυκλοφορία. Ο ειδικός επιλέγει το συγκρότημα θεραπεία του μύκητα των νυχιών, σε μορφή διαγράμματος του εξωτερικού και από του στόματος αντιμυκητιασικά. Εργαλεία για εσωτερική λήψη είναι διαθέσιμο σε μορφή δισκίων ή καψουλών. Να πάρει στο σώμα μέσω του πεπτικού συστήματος, την απορρόφηση στη συστηματική κυκλοφορία και να καταστρέψει τα σπόρια μυκήλιο στους ιστούς, συμπεριλαμβανομένου του τομέα του αντίχειρα.

Μερικές φορές, για να αντιμετωπίσει με πρώιμο στάδιο της νόσου μπορεί να υπόκειται σε αφαίρεση του προσβεβλημένου νυχιού. Συνήθως αρκετές διαδικασίες για να καταργήσετε εντελώς από το νύχι του αντίχειρα. Αυτό το έργο μπορεί να χειριστεί τα ειδικά παρασκευάσματα — αλοιφές και έμπλαστρα με κερατολυτική δράση. Τα συμπτώματα της λοίμωξης, που καλύπτει το νύχι του αντίχειρα δεν είναι άμεση και έγκαιρη δυσδιάκριτη. Με την πάροδο του χρόνου, τα εξωτερικά συμπτώματα επιδεινώνονται, η λοίμωξη μπορεί να συμβεί σε άλλα δάκτυλα, συμπεριλαμβανομένου και του πίνκι:

 • Πρώτο στάδιο: το καρφί πιάτο χάνει τη φυσική Λάμψη και χρώμα, όλο και πιο σκοτεινά και λασπώδη κίτρινο. Παθολογία μπορεί να αρχίσει με την άκρη των νυχιών ή το δευτερεύον πιάτο. Το δέρμα στο δάχτυλο αρχίζει να ξεκολλήσουν μια δυσάρεστη οσμή και πόνο. Σταδιακά, το καρφί γίνεται πορώδης, αλλάζοντας το σχήμα και τη μορφολογία του εδάφους, να πήξει και να παραμορφώνεται, μπορεί να αρχίσει να υστερεί καρφί κρεβάτι.
 • Δεύτερο στάδιο: χαρακτηρίζεται από αυξημένη εφίδρωση των ποδιών, η οποία προκαλεί φαγούρα και κάψιμο, ειδικά στην περιοχή του αντίχειρα και ανάμεσα στα δάχτυλα. Το φυσικό χρώμα των νυχιών αλλαγές καφέ, μερικές φορές γκρι και μαύρο, υπάρχουν σκοτεινά σημεία. Η επιφάνεια του νυχιού γίνεται τραχύ και ανώμαλο, που καλύπτεται με ρωγμές μπορεί να σπάσει, νιφάδα και θα καταρρεύσει.
 • Προχωρημένο στάδιο: στο τρίτο και τέταρτο στάδιο, το μυκήλιο αναπτύσσεται στα στρώματα της επιδερμίδας, αυτό οδηγεί σε σοβαρή φλεγμονή και ερυθρότητα του ενδιαφερομένου φαγούρα και κάψιμο. Εκεί είναι ένα αίσθημα δυσφορίας, η οποία επιδεινώνεται από βάζοντας τα παπούτσια και τον πόνο κατά τη διαδικασία περπάτημα. Στην ακραία στάδια της μόλυνσης καλύπτει ολόκληρο το πόδι, τα νύχια και το δέρμα. Επιφάνεια του ποδιού καλύπτεται με φουσκάλες που σκάνε της τριβής και κακό. Οι άνθρωποι δεν είναι πλέον σε θέση να ζήσουν φυσιολογικά και να προχωρήσουμε.

Ο αντίχειρας είναι η πρώτη προτεραιότητα σε σχέση με τον κίνδυνο να προσβληθούν από μυκητίαση, που ακολουθείται από λοίμωξη μπορεί να επηρεάσει τα δάχτυλα και το δέρμα του ποδιού.

Καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Αποτελεσματική θεραπεία

Υπάρχουν πολλές ασθένειες που μπορεί να πάρει ανά πάσα στιγμή. Κάποιος που αρρωσταίνει αμέσως μετά την επαφή με ένα άρρωστο άτομο, και κάποιος "παίρνει" ακόμη και στη μέση μιας επιδημίας γρίπης. Όπως γνωρίζετε, εδώ τα πάντα εξαρτώνται από το επίπεδο της ανθρώπινης ασυλία. Η μείωση καθιστά τον οργανισμό ευάλωτο σε πολλές μολυσματικές ασθένειες, συμπεριλαμβανομένης της onychomycosis και.

 • Η μη τήρηση των κανόνων υγιεινής για τη φροντίδα για τα πόδια σας. Πολλές εστιάσει την προσοχή σχετικά με την υγιεινή των χεριών, όμως τα πόδια της χρειάζονται την ίδια φροντίδα. Θα πρέπει πάντα να φέρει έξω θεραπείες μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα φορώντας παπούτσια. Επιπλέον, θα πρέπει να αποφεύγετε την επαφή των ποδιών με τα παπούτσια κάποιου άλλου ή άλλων. Να πάρει ένα κοινόχρηστο ντους (στο γυμναστήριο, για παράδειγμα) απαιτείται μόνο λαστιχένιες Παντόφλες.
 • Μηχανική βλάβη στο νύχι ή ιστών από ένα δάχτυλο. Η παρουσία ανοικτές πληγές στην περιοχή του δακτύλου θα επιταχύνει τη διαδικασία της ανάπτυξης του μύκητα. Ως εκ τούτου, στην περίπτωση της βλάβη των ιστών, θα πρέπει αμέσως να θεραπεύσει την πληγή με αντισηπτικό;
 • Σταματήστε την υπερβολική εφίδρωση. Αν ό, τι ώρα του έτους θα πρέπει ιδρωμένος πόδια, θα πρέπει να δώσουν ιδιαίτερη προσοχή στην υγιεινή. Ο μύκητας πολλαπλασιάζεται με ασφάλεια σε ένα υγρό περιβάλλον, έτσι ώστε τα παπούτσια πρέπει, επίσης, ιδιαίτερη φροντίδα;
 • Άβολα ή κακή ποιότητα των υποδημάτων. Είναι πολύ σημαντικό να φοράτε παπούτσια που κατασκευάζονται από την "αναπνοή" υλικά. Ώστε τα πόδια να μην zapreval, θα πρέπει συνεχή κυκλοφορία του αέρα. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό κατά την κρύα εποχή του έτους, όταν φοράμε κλειστά παπούτσια.

Αν διατηρηθεί συνεχώς το επίπεδο της ασυλίας, αυτά τα στοιχεία δεν μπορούν να είναι αιτίες του μύκητα των νυχιών στο μεγάλο μου δάχτυλο. Η παραμικρή αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος θα ανοίξει το δρόμο για την ανάπτυξη της νόσου. Το ανοσοποιητικό μας σύστημα επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, μερικοί από τους οποίους βρίσκονται πέρα από τον έλεγχό μας. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερα να τηρεί τους κανόνες υγιεινής για τη φροντίδα για τα νύχια και το δέρμα των ποδιών για να εξασφαλιστεί ότι δεν προκαλούν την ανάπτυξη του μύκητα. Προκειμένου η θεραπεία να είναι αποτελεσματική, είναι απαραίτητο να επιλέξετε ένα κατάλληλο φάρμακο. Αυτό μπορεί να γίνει μόνο στον καθορισμό του σωστή διάγνωση. Γι ' αυτό είναι σημαντικό να γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά κάθε είδος μύκητα.

Μύκητα ζύμης

Αυτή η μορφή θεωρείται ένα από τα πιο κοινά. Χαρακτηρίζεται από μια σημαντική μείωση του πάχους του νυχιού, με αποτέλεσμα ο διαχωρισμός του από το κρεβάτι. Επίσης, υπάρχει μια αλλαγή στο χρώμα των νυχιών, η οποία γίνεται κίτρινο. Σε ιδιαίτερα προχωρημένες περιπτώσεις, το καρφί είναι βαμμένα σε καφέ χρώμα, που να οδηγήσει σε πλήρη απώλεια. Σε αυτή τη μορφή δεν επηρεάζει μόνο το καρφί, αλλά και το μαξιλάρι. Στη δομή του δέρματος είναι μια φλεγμονώδης διαδικασία που χαρακτηρίζεται από ερυθρότητα και οίδημα.

Dermatophyte

Το καρφί πιάτο επηρεάζεται σταδιακά, και χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση των κάθετων κίτρινο λεκέδες. Η ήττα συνήθως ξεκινά από την άνω γωνία του νυχιού, με την οποία υπάρχει μια σταδιακή απαλλαγή της πλάκας από το δάχτυλο. Αν αγνοήσετε τα συμπτώματα, ο μύκητας εξαπλώνεται σε όλο το νύχι, η οποία τελικά θα οδηγήσει στην πλήρη απώλεια.

Το ωίδιο

Αυτή η μορφή είναι η πιο απλή θεραπεία, δεδομένου ότι ο μύκητας δεν διεισδύουν βαθιά στο νύχι. Δηλαδή, δεν υπάρχει απώλεια μόνο τα ανώτερα στρώματα της πλάκας, η οποία χαρακτηρίζεται από την αλλαγή του χρώματός του. Το χρώμα θα εξαρτηθεί από το στάδιο της νόσου. Έτσι, αυτό μπορεί να ποικίλει από πράσινο και, στη συνέχεια, να το μαύρο. Επιπλέον, στην επιφάνεια των νυχιών μπορεί να εμφανίζονται σκοτεινά σημεία και σημεία. Με την πάροδο του χρόνου, το μύκητα των νυχιών μπορεί να πάει στο δέρμα που θα δημιουργήσει ακόμα περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, είναι καλύτερο για τη θεραπεία του μύκητα πριν πάει σε άλλους ιστούς.

Αν παρατηρήσετε ότι η δομή των νυχιών σας υπάρχουν οποιεσδήποτε αλλαγές (διαστρωμάτωση πιάτο, λεκέδες), είναι αναγκαίο να συμβουλευτείτε ένα δερματολόγο. Μετά τον καθορισμό του είδους του μύκητα, ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει την κατάλληλη θεραπεία που θα φέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επιλογή του φαρμάκου δεν μπορεί να παράγει κανένα αποτέλεσμα, μόνο και μόνο επειδή δεν σου ταιριάζει. Πολλοί άνθρωποι στρέφονται προς την παραδοσιακή ιατρική, διότι οι θεραπείες είναι πιο ασφαλές από φαρμακευτικές ουσίες. Εξάλλου, τιμή λαϊκές θεραπείες είναι σημαντικά χαμηλότερο από ό, τι πολλά φάρμακα. Αλλά θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτού του είδους η θεραπεία θα είναι αποτελεσματική μόνο στα πρώτα στάδια του μύκητα.

Μπάνιο με ιώδιο

Καυτό λουτρό ποδιών προωθεί την αποσύνδεση, όχι μόνο του δέρματος, αλλά επίσης επηρεάζεται από το μύκητα των νυχιών πιάτο. Το ιώδιο σε αυτή την περίπτωση δρα ως αντισηπτικό που διαπερνά τη δομή των νυχιών. Μετά την εκτέλεση αυτής της διαδικασίας θα είναι πολύ πιο εύκολο να αφαιρέστε το προσβεβλημένο τμήμα του νυχιού. Μετά από αυτό, είναι σημαντικό να αντιμετωπιστεί το δάχτυλο με αντιβακτηριακή αλοιφή και να εφαρμόσει ένα ειδικό περιτύλιγμα. Ως πρόσθετα κεφάλαια για να χρησιμοποιήσετε σαπούνι Πλυντηρίων. Τριμμένο σαπούνι διαλυμένο σε ζεστό νερό. Για να πάρει το μπάνιο για 20 λεπτά. Μουσκεμένος νύχια μέγιστη καθαρισμού. Κόψτε το τμήμα του νυχιού που επηρεάζεται από μύκητες. Σε δύο λίτρα νερό θα απαιτήσει ένα λίτρο ξίδι λύση. Θα πρέπει να βάλετε τα πόδια του σε μια λεκάνη για περίπου δεκαπέντε λεπτά. Η διαδικασία εκτελείται μία φορά την ημέρα, και συνιστάται να το κάνω λίγο πριν πάτε για ύπνο. Ξύδι καταπολεμά τους μύκητες, ενώ το ζεστό νερό προωθεί την αποσύνδεση του δέρματος και των νυχιών.

Λεμόνι

απαλλαγή από κάτω από το πιάτο

Όπως γνωρίζετε, το χυμό λεμονιού έχει μια αντισηπτική επίδραση που θα μας βοηθήσει στο να απαλλαγούμε από το μύκητα. Χρειαζόμαστε μόνο ένα κομμάτι, το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται στην προσβεβλημένη περιοχή. Fix ένα κομμάτι με γύψο και το πλαστικό περικάλυμμα. Πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία, είναι σημαντικό να το steam τα πόδια, κρατώντας τα σε ένα ζεστό μπάνιο. Κρατήστε αυτό κατά προτίμηση το βράδυ για το επόμενο πρωί ήταν δυνατόν για να αφαιρέσετε το μαλακωμένο τμήμα του νυχιού.

Φικαρία

Το φρέσκο χυμό του φυτού θα πρέπει να εφαρμόζεται για τις πληγείσες καρφί κάθε δύο ώρες όλη την ημέρα. Η διάρκεια της θεραπείας είναι δύο εβδομάδες.

Aspen φλοιό

Λύση λουτρά παρασκευάζονται με βάση το ξηρό aspen φλοιό. Θα πρέπει Να προετοιμάσει 100 g πρώτων υλών που θέλετε να βράζουμε μισό λίτρο νερό. Τα πόδια πρέπει να διατηρούνται στο διάλυμα για περίπου 15 λεπτά, μετά την οποία το καρφί είναι καλυμμένο με μια ειδική πάστα με σαπούνι και σόδα.

Το αλάτι της θάλασσας

Σε ένα λίτρο βραστό νερό είναι απαραίτητο για να διαλυθεί πλήρως μια κουταλιά της σούπας αλάτι. Η διαδικασία είναι συνιστάται να πραγματοποιείται το βράδυ, προκειμένου να ιστών χρόνο για να ανακάμψει.

Πατάτες

Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει η φλούδα της πατάτας. Ο καθαρισμός είναι μαγειρεμένα σε σκέτο νερό μέχρι να ψηθούν, στη συνέχεια, να μαλακώσουν. Η προκύπτουσα ζωμό θα χρησιμεύσει ως βάση για τα λουτρά. Το πέρασμα του χρόνου ισχύουν για την πληγείσα περιοχή μια πάστα από μαγειρεμένα φλούδα. Παραδοσιακή ιατρική περιλαμβάνει τη χρήση των φυσικών πόρων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχουν παρενέργειες. Ορισμένα προϊόντα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, τόσο πριν από τη θεραπεία, το καλύτερο είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Η δομή του νυχιού του αντίχειρα σε μεγάλο βαθμό συμβάλλει στην ανάπτυξη της onychomycosis. Την ανάπτυξη και την αναπαραγωγή των αποικιών του μυκηλίου, είναι πιο εύκολο σε αυτό. Ένα τεράστιο σύμπλεγμα των νεύρων και των αιμοφόρων αγγείων σε σύγκριση με τα άλλα δάχτυλα, οδηγεί στο γεγονός ότι στον τομέα αυτό, τόσο πιο γρήγορα η ταλαιπωρία. Καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μπορεί να αναπτυχθεί με φόντο τις ακόλουθες δυσμενείς παράγοντες:

 • ενδοκρινολογικά προβλήματα;
 • η ψωρίαση;
 • κιρσώδεις φλέβες;
 • το έκζεμα;
 • ανοσοκαταστολή.
 • δερματίτιδα;
 • σοβαρές λοιμώξεις από HIV, ηπατίτιδα, κ. λπ. *
 • το να φοράς κακής ποιότητας παπούτσια.

Στην παιδική ηλικία ονυχομυκητίαση από το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού είναι σπάνια. Εκείνη την εποχή, όπως οι ηλικιωμένοι, αυτή η παθολογία εντοπίζεται αρκετά συχνά. Αυτό σχετίζεται με μειωμένη προστατευτικές δυνάμεις του οργανισμού και σχετίζονται με την ηλικία αλλαγές. Πριν ξεκινήσετε τη θεραπεία των μυκήτων στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, θα πρέπει να κατανοήσουν τις αιτίες που προκαλούν την ανάπτυξη της νόσου. Η μόλυνση στον άνθρωπο είναι μέσω του δέρματος σε επαφή με παθογόνα βακτήρια. Ο κίνδυνος μόλυνσης από μύκητες σε δημόσιους χώρους είναι μειωμένη στην περίπτωση που ένα άτομο έχει ένα ισχυρό ανοσοποιητικό σύστημα, αλλά λίγοι μπορούν να καυχηθούν για αυτή την κατάσταση. Ασθένεια με το νύχι του αντίχειρα μπορεί να προκληθεί ως αποτέλεσμα τα ακόλουθα:

 • Επίπεδη πόδια. Η ασθένεια είναι πολύ σοβαρή, αν και πολλοί δεν πληρώνουν πολύ προσοχή σε αυτή την ασθένεια. Πλατυποδία είναι μία από τις κύριες αιτίες της νόσου με τη μυκητίαση των ποδιών και των νυχιών, συμπεριλαμβανομένου και του αντίχειρα.
 • Η ασυλία είναι μειωμένη. Αν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι αδύναμο ή προσωρινά αδύναμος, αυτό οδηγεί στο γεγονός ότι το σώμα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τους ιούς και τα παθογόνα βακτήρια που προκαλεί διάφορες ασθένειες.
 • Η έλλειψη φροντίδα των ποδιών. Φροντίδα είναι απαραίτητη, όχι μόνο τα χέρια αλλά και τα πόδια, δεδομένου ότι χρειάζονται περισσότερη φροντίδα από τα χέρια. Σε δημόσιους χώρους απαγορεύεται να φορούν τα παπούτσια κάποιου άλλου, να περπατήσω ξυπόλητη, να αγγίζεις τα πράγματα των άλλων και τα στοιχεία που δεν χρειάζεστε. Μετά την επίσκεψη δημόσιους χώρους, είναι σημαντικό να παρέχουν φροντίδα των ποδιών.
 • Μηχανική βλάβη στο καρφί πιάτο ή τραυματισμό δάχτυλων. Εάν, μετά το τραυματισμένο πόδι δεν παρέχει ειδικευμένους φροντίδα, μπορεί να προκαλέσει την ανάπτυξη της onychomycosis του το μεγάλο δάχτυλο του ποδιού.
 • Υψηλή εφίδρωση των ποδιών. Εάν παρατηρήσετε ότι τα πόδια σας έχουν περισσότερο ιδρώτα χωρίς καλό λόγο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο για τη διάγνωση. Το πιο πιθανό, η εφίδρωση των ποδιών δείχνει ότι το δέρμα μολύνθηκαν από το μύκητα, το οποίο σύντομα μπορεί να προκαλέσει την εμφάνιση του τα πρώτα συμπτώματα της νόσου.
 • Φορώντας φθηνά και κακής ποιότητας παπούτσια, καθώς και η έλλειψη φροντίδας για την. Πιο συχνά, φτηνές παπούτσια που αποτελείται από υλικά που δεν έχουν την τάση να "αναπνέει" ή επιτρέπουν στον αέρα. Αν έχετε συχνά φορούν αυτά τα παπούτσια τα πόδια απλά ασφυξία, η οποία οδηγεί σε αρνητικές συνέπειες.

Μύκητα στο νύχι του μεγάλου δακτύλου του ποδιού μπορεί να προκύψει όταν σκληρύνσεις ή κάλους, η οποία με την πρώτη ματιά φαίνονται αβλαβή. Οποιαδήποτε παραβίαση της ακεραιότητας του δέρματος μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές συνέπειες, αν όχι για να προσφέρουν κατάλληλη βοήθεια, και πιο συγκεκριμένα, όχι για να απολυμάνει την πληγή.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα

Μετά την ανίχνευση από τα πρώτα σημάδια της onychomycosis από το νύχι στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, θα πρέπει να πάει στο νοσοκομείο για να το μυκητολόγος ή έναν δερματολόγο. Η διάρκεια και το δοσολογικό σχήμα εξαρτάται από το στάδιο και το βαθμό της αμέλειας μυκητιακή ασθένεια. Για να προσδιορίσετε τον τύπο του μύκητα ο γιατρός μπορεί να συνταγογραφήσει ειδικές εξετάσεις – ξύσιμο, σπορά, σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η DNA diagnostics. Πώς να τη θεραπεία μύκητα:

 • Σύστημα. Η θεραπεία του μύκητα των νυχιών του αντίχειρα περιλαμβάνει την πρόσληψη του κάψουλες και δισκία ανατεθεί στο δερματολόγο ως συμπλήρωμα για εξωτερική τοπική θεραπεία. Τα φάρμακα χωρίζονται σε δύο ομάδες – αζόλες και αλλυλαμίνη που σκοτώνουν πολλά είδη μυκήτων, συμπεριλαμβανομένων των πιο σπάνιες και περίπλοκες. Φαρμακευτική θεραπεία μπορεί να διαρκέσει αρκετούς μήνες έως και έξι μήνες και ένα χρόνο.
 • Τοπική. Ο πιο δημοφιλής τρόπος για τη θεραπεία μύκητα των νυχιών του αντίχειρα είναι ένα ειδικό βερνίκι που μπορεί να εφαρμοστεί κάτω από το διακοσμητικό επίχρισμα. Στη σύνθεση του Lac είναι αντι-βακτηριακή ουσίες, αποβάλλοντας αποτελεσματικά την μύκητα και προωθεί την ταχεία ανάκαμψη. Ευρέως χρησιμοποιημένος ειδικές αλοιφές, κρέμες και τζελ.
 • Λαϊκές θεραπείες. Για την εξάλειψη μυκητίαση στα νύχια είναι ευρέως συνταγές της παραδοσιακής ιατρικής. Τα πιο δημοφιλή από αυτά είναι: το ιώδιο, το λεμόνι, το αλάτι, το ξίδι, μαγειρική σόδα, τα μυρωδικά. Οι παραδοσιακές μέθοδοι είναι αποτελεσματικές ως Συμπλήρωμα της βασικής θεραπείας που ορίζεται από το γιατρό σας.
 • Θεραπεία με λέιζερ. Μύκητας καλά και γρήγορα θεραπεύεται με λέιζερ. Αυτό είναι αρκετό για λίγες συνεδρίες – από 2 έως 5, ανάλογα με το στάδιο της εξωτερικά σημάδια. Τα πλεονεκτήματα των σύγχρονων τεχνικών είναι προφανής – είναι ασφαλής, ανώδυνη και αποτελεσματική, γρήγορα αποτελέσματα και την υψηλή ποιότητα της θεραπείας. Εάν είναι απαραίτητο, ο γιατρός μπορεί να διεξάγει μια μερική εκκαθάριση του νυχιού, κρατώντας το υγιές τμήμα του νυχιού.
 • Η χειρουργική θεραπεία των νυχιών. Η παρέμβαση του χειρουργού γίνεται απαραίτητη σε ακραίες και προχωρημένες περιπτώσεις, όταν απαιτείται αφαίρεση του νυχιού όταν έχει αυξηθεί από το εσωτερικό, otsloenii και φλεγμονή. Αυτό προκύπτει μετά την πλήρη ανάρρωση στο δάχτυλό του μεγαλώνει ένα νέο καρφί. Η επέμβαση γίνεται από τον χειρουργό στο νοσοκομείο υπό τοπική αναισθησία.

Αν η μόλυνση έχει επηρεάσει όχι μόνο το καρφί, αλλά το περιβάλλοντα ιστό – το δέρμα των δακτύλων και των ποδιών, η θεραπεία μπορεί να είναι φαρμακευτικές αλοιφές, τζελ και κρέμες. Θεραπεία καιρό, η θεραπεία πραγματοποιείται αρκετές φορές την ημέρα.

Σε παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας

Υπάρχουν δύο τύποι των προληπτικών δραστηριοτήτων — πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια. Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά. Πρωτογενής πρόληψη στοχεύει στην πρόληψη της λοίμωξης από μύκητα των νυχιών σε υγιή άτομα. Περιλαμβάνει τις ακόλουθες συστάσεις:

 • η τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής;
 • η απόρριψη του άλλου ατόμου παπούτσια;
 • εξαίρεση περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσιους χώρους;
 • η χρήση των προσωπικών σετ μανικιούρ και πεντικιούρ;
 • αποφυγή βλάβης στα νύχια;
 • η επεξεργασία των πλακών με οποιοδήποτε αντισηπτικό, το οποίο προέκυψε μετά τον τραυματισμό.
 • η έγκαιρη πρόσβαση σε γιατρό αν υποψιάζεστε μόλυνση από μύκητα.

Δευτερογενής πρόληψη στοχεύει στην πρόληψη της υποτροπής της νόσου. Έτσι, προκειμένου να μην συγκρούονται με ονυχομυκητίαση και πάλι, θα πρέπει να τηρούν τις ακόλουθες κατευθυντήριες γραμμές:

 • ακολουθούν αυστηρά τη συνταγή του γιατρού;
 • για την απολύμανση προσωπικά εργαλεία μανικιούρ;
 • ανακυκλώστε κάλτσες σε επαφή με τις επιφάνειες του σώματος που έχουν μολυνθεί με μύκητες;
 • απολυμάνετε τα παπούτσια με ειδικά εργαλεία.

Διακριτική και ταχεία διάδοση της μυκητιασική λοίμωξη που οδηγούν σε παθολογία του βαθιά τους ιστούς από την επιφάνεια του νυχιού. Αντιμυκητιακές αλοιφές και κρέμες είναι αποτελεσματικές μόνο στην εξωτερική επιφάνεια των νυχιών, επειδή δεν μπορώ να σε πάρει από κάτω. Από του στόματος φάρμακα είναι τοξικά και δημιουργεί επίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα, τα παραδοσιακά φάρμακα πάρτε πάρα πολύ καιρό και η συχνή έκθεση. Φυσική θεραπεία είναι δαπανηρή, αλλά αποτελεσματική και γρήγορη για να επιτευχθεί ένα θετικό αποτέλεσμα. Λάθη αυτο-θεραπείας μπορεί να οδηγήσει σε επιδείνωση των νυχιών, τη δυνατότητα εκτεταμένη εξάπλωση της νόσου και να μολύνουν άλλους ανθρώπους. Κάθε φάρμακο που επηρεάζει την κατανάλωση ένα συγκεκριμένο είδος μυκητιασική λοίμωξη.

Συχνά παραδοσιακά παρασκευάσματα – αλοιφές, βερνίκια και σοβάδες, δεν είναι αρκετό, το μυκήλιο συνεχίζει να προοδεύσει και να αναπτυχθεί στο σώμα. Ιδιαίτερη προσοχή να παίρνετε το φάρμακο από το μύκητα έγκυες γυναίκες και τα παιδιά. Καρφί πιάτο που επηρεάζονται από το μύκητα, η τροποποίηση, η κλίση και να παραμορφωθεί, ενώ μπορεί να αυξηθεί σε λάθος κατεύθυνση, συντρίβεται στο δέρμα, προκαλώντας οίδημα και φλεγμονή των ιστών που την περιβάλλουν. Χωρίς την κατάλληλη θεραπεία και την υγιεινή μπορεί να αρχίσει η μολυσματική διαδικασία, ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους διαβητικούς και τους ηλικιωμένους. Επιπλοκή της ονυχομυκητίαση μπορεί να είναι τροφικές έλκος και γάγγραινα των άκρων.

διαδικασίες

Προληπτικά μέτρα:

 • χρησιμοποιείτε μόνο προσωπικά είδη υγιεινής προσωπική χρήση.
 • αν υπεριδρωσία χαρακτηρίζεται από υπερβολική εφίδρωση, θα πρέπει να την αντιμετωπίσουμε και να χρησιμοποιήσετε ειδικά αντισηπτικά;
 • δραστηριότητες για να ενισχύσει την ασυλία;
 • η διατήρηση ενός υγιεινού τρόπου ζωής, η καλή διατροφή;
 • δεν συνιστάται να καταχραστούν το πεντικιούρ ως την επιφάνεια του νυχιού γίνεται λεπτότερο και παραβιάσει την ακεραιότητα του δέρματος, που οδηγεί σε λοίμωξη;
 • προσπαθώντας παπούτσια στο κατάστημα θα πρέπει να είναι στο footsies ή τις κάλτσες;
 • φορώντας υψηλός-ποιότητα, αναπνεύσιμα παπούτσια στο σωστό μέγεθος και πέλματα, κατασκευασμένα κυρίως από φυσικά υφάσματα.

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι η μυκητιασική λοίμωξη ποτέ δεν θα πάει μακριά από μόνοι τους, απαιτεί μια ολοκληρωμένη, υποχρεωτική και μακροχρόνια θεραπεία. Ονυχομυκητίαση είναι μεταδοτική σε άλλους, παιδιά και ενήλικες, η νόσος είναι γεμάτη με ενοχλήσεις και επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της ζωής τους μύκητες παράγουν τοξίνες που είναι εξαιρετικά επιβλαβείς και επικίνδυνες για το σώμα. Η μέθη είναι γεμάτη με επιδείνωση της διάθεσης και ευεξία, μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση των πονοκεφάλων, ένα μέλος από την κούραση και απάθεια, μια πτώση στην υγεία και την ανθρώπινη δραστηριότητα. Η μόνη διέξοδος είναι για τη θεραπεία του μύκητα σωστά και σε πλήρη ανάρρωση!

Το πιο σημαντικό πράγμα στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού – δεν επιτρέπει τη συμβατική οικογένεια και τους αγαπημένους σας. Η θεραπεία για μια εβδομάδα δεν θα λειτουργήσει, και η διάρκεια της θεραπείας εξαρτάται από το στάδιο κατά το οποίο η νόσος. Η διαδικασία επούλωσης απαραίτητα αρχίζει με μια επίσκεψη στο ιατρείο. Ακόμα κι αν όλα τα σημάδια της νόσου μοιάζει με onychomycosis, θα πρέπει να εξακολουθεί να επικοινωνήσετε με το ιατρείο για βοήθεια. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τρόποι για τη θεραπεία της νόσου, που διαφέρουν όχι μόνο στα ονόματα των φαρμάκων, αλλά και την εφαρμογή της τεχνολογίας. Θεωρώ ότι το ίδιο ισχύει και για την παραδοσιακή ιατρική για τη θεραπεία της onychomycosis με το νύχι.

Ιδιαιτερότητες φυσικά και θεραπεία σε ηλικιωμένους

Καρφί μύκητας στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού μπορεί να γίνει για τα παιδιά είναι το πρόβλημα. Αν ανακαλυφθεί νωρίς τα συμπτώματα, θα πρέπει να λάβει αμέσως το παιδί στο δερματολόγο. Ο ειδικός θα σας συνταγογραφήσει την απαραίτητη έρευνα και να παρέχει ένα σχέδιο θεραπείας που περιλαμβάνει εργαλεία για την εξωτερική και την εσωτερική έκθεση, η καθιέρωση υποχρεωτικής προληπτικά. Στα πρώτα στάδια θα είναι αρκετή η χρήση συγκολλητικών υλών ή βερνίκια για να απαλλαγούμε από μυκητιασική λοίμωξη. Η ασθένεια είναι σε προχωρημένο στάδιο απαιτεί πιο εκτεταμένη θεραπεία και χειρουργικές επεμβάσεις, από του στόματος φάρμακα και φυσικοθεραπεία.

Οι έγκυες γυναίκες είναι σε κίνδυνο για την εμφάνιση του μύκητα των νυχιών. Την ασυλία τους μειώνεται, προκαλώντας την πιθανότητα της λοίμωξης αυξάνει. Στην περίπτωση αυτή, η παραδοσιακή θεραπεία δεν είναι κατάλληλη, χρειάζεται ειδική φαρμακευτική αγωγή, πρώτα και κύρια, ασφαλής για το έμβρυο. Για να επιβραδύνει την πορεία της νόσου θα βοηθήσει εξωτερικά εργαλεία – χρώματα, σοβάδες και τις κρέμες είναι η κύρια θεραπεία θα πρέπει να αναβληθεί για την περίοδο μετά τη γέννηση και το τέλος της γαλουχίας. Onychomycosis σε ένα παιδί δεν διαφέρουν ανάλογα με τις κλινικές εκδηλώσεις της νόσου των ενηλίκων.