3 απλές σπίτι διορθωτικά μέτρα μύκητες νύχια

Εγχώρια θεραπεία για τους μύκητες των ποδιών

Τους μύκητες των ποδιών μπορεί να προκαλέσει πόνο, φαγούρα και εύθραυστα νύχια. Ο μύκητας είναι ενεργά αυξάνεται σε υγρό και ζεστό περιβάλλον, όπως σε παπούτσια. Καρφί μύκητας εξαπλώνεται εύκολα, έτσι ώστε να μπορεί εύκολα να μεταδοθεί σε οποιαδήποτε συνθήκες. Μύκητας των τα νύχια των ποδιών μπορεί να προσφέρει μια μεγάλη ταλαιπωρία, αλλά αν το έχεις, η θεραπεία δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μακρά.

Ένδικα μέσα στο σπίτι είναι ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών σε μόλις μερικές εβδομάδες. Αυτά τα ένδικα μέσα στο σπίτι μπορεί να σταματήσει την ανάπτυξη του μύκητα και να εξαλειφθούν τα υφιστάμενα μύκητα.

Τι είναι οι μύκητες νύχια;

Καρφί μύκητας είναι μια ασθένεια που εμφανίζεται σε βλάβες από το κρεβάτι καρφί μυκήτων που είναι παθογόνα για ορισμένα είδη. Με την ήττα των νυχιών πυκνώσει και να αλλάξετε το χρώμα ή να παραμορφώσουν. Το χρώμα των νυχιών μπορεί να γίνει σκούρο κίτρινο, άσπρο ή καφέ. Ο μύκητας μπορεί να αρχίσει με μικρές αποχρωματισμένα τελείες, η οποία αυξάνεται σταδιακά. Το άτομο μπορεί να παρατηρήσετε ότι τα νύχια γίνονται εύθραυστα και την περιοχή γύρω από τα νύχια σας μπορεί να φαίνονται φλεγμονή. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να είναι μια δυσάρεστη οσμή ή πόνο στα πόδια, και στις πληγείσες περιοχές μπορεί να προκαλέσει πολύ σοβαρή φαγούρα. Η ανάπτυξη του μύκητα μπορεί να οδηγήσει σε διαχωρισμό των νυχιών από το κρεβάτι καρφιών, και ακόμη και απώλεια των νυχιών.

Εάν το καρφί μύκητας δεν αντιμετωπιστεί, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη. Μερικοί άνθρωποι με χρόνια καρφί μύκητας το σώμα χάνει την ικανότητά του να μεγαλώνουν υγιή νύχια οφείλεται σε σοβαρή βλάβη στο κρεβάτι καρφιών. Ο μύκητας μπορεί επίσης να εξαπλωθεί μέσω του δέρματος και να πάει στα άλλα νύχια. Επηρεάζονται από το μύκητα, το δέρμα γίνεται πιο πρησμένα και ταλαιπωρημένα, και σε αυτή την κατάσταση μπορεί να είναι σε αυξημένο κίνδυνο μόλυνσης. Με την πάροδο του χρόνου, μύκητα των νυχιών μπορεί να γίνει μια σοβαρή ασθένεια που μπορεί να προκαλέσει μια επικίνδυνη μόλυνση που απλώνεται σε όλο το σώμα. Ως εκ τούτου, είναι πολύ σημαντικό για τη θεραπεία του μύκητα, αντί να την αγνοήσει και να περιμένετε μέχρι να εξαφανιστεί από μόνη της.

Πού μύκητες νύχια;

Να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών, είναι χρήσιμο να κατανοήσουμε τις βαθύτερες αιτίες για την εμφάνιση. Οι περισσότεροι τύποι των μυκήτων που προκαλούν onychomycosis δερματόφυτα, αλλά οι μύκητες μπορεί επίσης να εισάγετε άλλα είδη μυκήτων οργανισμούς, τη φόρμα και την μαγιά. Αυτά τα είδη των οργανισμών που αναπτύσσονται σε ζεστό, υγρό περιβάλλον, οπότε μυκητώδη καρφί πιο επιρρεπή σε άτομα που ιδρώνουν πολύ και συχνά σε στενά παπούτσια. Η κατάσταση είναι τόσο κοινή μεταξύ των αθλητών που είναι μερικές φορές ονομάζεται το "πόδι του αθλητή".

Καρφί μύκητας είναι ιδιαίτερα μεταδοτική: είναι αρκετό για να πάει χωρίς παπούτσια σε ένα δημόσιο γυμναστήριο και ντους ή να φορέσει τα παπούτσια που φοριούνται από τους ανθρώπους με τους μύκητες των νυχιών. Όχι ο καθένας που έρχεται σε επαφή με το μύκητα, να είναι σίγουρος για να πάρετε μολυνθεί, ένα υγιές σώμα είναι συχνά σε θέση να αντισταθεί μυκητιασική λοίμωξη. Ισχυρή μυκητιασική λοίμωξη εμφανίζεται πιο συχνά σε άτομα με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Αυτό σημαίνει ότι το μύκητα των νυχιών είναι πολύ πιο συχνή στους ηλικιωμένους, διαβητικούς ή άτομα με κακή κυκλοφορία του αίματος.

Πώς να τη θεραπεία μύκητα από τα νύχια;

Το πρώτο βήμα στη θεραπεία του μύκητα των νυχιών - θα πρέπει να είστε βέβαιος να πλένετε τακτικά τα πόδια, τα χέρια σας είναι στεγνά και να αποφεύγετε να φοράτε υγρές κάλτσες ή τα παπούτσια με ένα στενό toe. Ο μύκητας εξαπλώνεται πολύ εύκολα, οπότε θα πρέπει πάντα να πλένετε καλά τα χέρια σας μετά την επαφή με την προσβεβλημένη περιοχή.

Όλα αυτά τα βήματα θα πρέπει να βοηθήσει να επιβραδύνει την ανάπτυξη του μύκητα, αλλά επιπλέον πρέπει ακόμα να αφαιρέσετε το μύκητα που βρίσκεται ήδη στα δάχτυλα. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να απαλλαγείτε από τους μύκητες, συμπεριλαμβανομένων των αντι-μυκητιασική σκόνες και κρέμες για τα νύχια, αλλά φυσικές θεραπείες μπορεί να είναι εξίσου αποτελεσματική. Οι συνταγές εργαλεία που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών, χωρίς τη χρήση ισχυρών χημικών ουσιών.

Θεραπεία λάδι καρύδας

Ένας από τους γρηγορότερους και ευκολότερους τρόπους για την καταπολέμηση του μύκητα των νυχιών στα πόδια. Αυτό το εργαλείο μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά είναι πολύ αποτελεσματική, επειδή το λάδι καρύδας έχει αντιμυκητιακές ιδιότητες. Παρόντες στην λάδι καρύδας λιπαρά οξέα που διεισδύουν στο μεμβράνες των κυττάρων από τα κύτταρα των μυκήτων, προκαλώντας καταστροφή των κυττάρων. Το λάδι καρύδας περιέχει οξέα, τα οποία είναι τοξικά για τους μύκητες, αλλά και απολύτως ασφαλές για τον άνθρωπο. Για να απαλλαγείτε από τους μύκητες των νυχιών, ακολουθήστε αυτή τη μέθοδο.

Συστατικά:

 • Λάδι καρύδας
 • Σαπούνι
 • Το νερό
 • Γάζα (προαιρετικό)
 • Κολλητική ταινία (προαιρετικό)

Οδηγίες:

 1. Πλένετε τα πόδια σας με σαπούνι και νερό και αφήστε τα να στεγνώσουν.
 2. Μασάζ λάδι καρύδας στην ποσότητα σε μέγεθος μπιζελιού, σε όλες τις πληγείσες περιοχές. Να είστε βέβαιος να πλένετε τα χέρια σας μετά την επαφή με το προσβεβλημένο νύχι, και πριν ακουμπήσετε ένα βάζο με λάδι καρύδας.
 3. Σε ιδιαίτερα σοβαρές περιπτώσεις παπανικολάου το δάχτυλό σας με το λάδι, τυλίξτε το σε γάζα και στερεώστε με κολλητική ταινία για να έλαιο καρύδας ήταν σε συνεχή επαφή με το καρφί.
 4. Επαναλάβετε τη θεραπεία όλων των προσβεβλημένων περιοχών με λάδι καρύδας τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα.
 5. Μετά την επαφή με το μύκητα, πλύνετε τα χέρια σας με σαπούνι για να αποφευχθεί η εξάπλωση του μύκητα.

Η θεραπεία με το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού και αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού

Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού είναι ένα από τα καλύτερα τρόπους αντιμετώπισης του μύκητα των νυχιών. Το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού προέρχεται από το Αυστραλιανό φυτό, το οποίο χρησιμοποιήθηκε για αιώνες ως παραδοσιακός τρόπος αντιμετώπισης των λοιμώξεων. Είναι ένα φυσικό μυκητοκτόνο με ευεργετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες. Αυτή η μέθοδος μύκητας θεραπεία συνδυάζει το πετρέλαιο δέντρων τσαγιού και ένα άλλο χρήσιμο μυκητοκτόνο oil - έλαιο πορτοκαλιού. Δεδομένου ότι το πετρέλαιο είναι ισχυρό, συνιστάται να αραιώστε το αιθέριο έλαιο με μια πιο ουδέτερη βάση το πετρέλαιο. Αυτό το εργαλείο θα δώσει στο δέρμα ένα πολύ ευχάριστο άρωμα, και θα σας βοηθήσει να γρήγορα να απαλλαγούμε από τους μύκητες των νυχιών.

Συστατικά:

 • 1/2 κουταλάκι του γλυκού έλαιο πορτοκαλιού
 • 1 κουταλάκι του γλυκού. τσάι δέντρο πετρελαίου
 • 1/2 κουταλάκι του γλυκού. grapeseed ή ελαιόλαδο
 • Κομμάτι βαμβάκι ή ένα σφουγγάρι

Οδηγίες:

 1. Ρίχνουμε τρία έλαια σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο.
 2. Βουτήξτε μια μπατονέτα σε ένα μείγμα από έλαια tea tree και πορτοκαλί και πιέστε απαλά ένα δείγμα για να το καρφί.
 3. Βρέξτε την πληγείσα περιοχή και αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.
 4. Επαναλάβετε τη διαδικασία κάθε πρωί και βράδυ μέχρι να το μύκητα των νυχιών δεν θα εξαφανιστεί.

Θεραπεία του μαγειρική σόδα και ξύδι

Η μέθοδος αυτή συνδυάζει δύο διαφορετικές αποτελεσματικό μέσο αντιμετώπισης του μύκητα στα πόδια μου. Βρέχοντας το ξύδι είναι χρήσιμο, επειδή η Apple μηλίτη ξίδι είναι ελαφρώς όξινο διάλυμα, το pH του, το οποίο είναι ελαφρώς υψηλότερο από το pH του δέρματος του ένα υγιές άτομο. Τα περισσότερα είδη των μυκήτων που προκαλούν το μύκητα των νυχιών, είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη αλκαλικό περιβάλλον. Γιατί η Apple ξίδι μηλίτη θα δημιουργούν ένα όξινο περιβάλλον που αναστέλλει το μύκητα. Μαγειρική σόδα δεν σκοτώνει απευθείας μύκητα όπως και το ξύδι, αλλά βοηθά να αφαιρέσετε τη μυρωδιά και να αποτρέψει την εξάπλωση του μύκητα.

Συστατικά:

 • 5 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα
 • 1 Φλιτζάνι ξύδι Μήλου μηλίτη
 • Το νερό
 • Η λεκάνη του ένα τέτοιο μέγεθος που να ταιριάζει με τα πόδια
 • Πετσέτα

Οδηγίες:

 1. Ρίχνουμε το ξίδι μηλίτη Μήλων σε αρκετό νερό για να καλύψει τα πόδια σε μια μεγάλη λεκάνη.
 2. Τοποθετήστε τα πόδια σας στη λεκάνη για 15 λεπτά και σκουπίστε απαλά.
 3. Ρίχνουμε το ξίδι, το νερό, και πάλι ρίξτε το νερό και ανακατέψτε το μείγμα μαγειρική σόδα μέχρι να διαλυθεί.
 4. Ενυδατώστε τα πόδια για 15 λεπτά.
 5. ΤΑΜΠΟΝΆΡΕΤΕ τα δάχτυλά σας και αφήστε τα να στεγνώσουν με φυσικό τρόπο πριν φορέσετε τα παπούτσια.
 6. Επαναλάβετε δύο φορές την ημέρα για όσο διάστημα ένα καρφί μύκητας δεν θα εξαφανιστεί.