Τα νύχια που έχουν μολυνθεί με μύκητες-φωτογραφίες, τη θεραπεία και την πρόληψη της μυκητιάσεις στα πόδια

Τα μυκοβακτηρίδια πολλαπλασιάζονται γρήγορα στο περιβάλλον. Είναι ταπεινός και hardy, γιατί μυκητολογικές ασθένειες τόσο διαδεδομένη στον κόσμο μας. Παρά το γεγονός ότι η ασθένεια αυτή είναι γνωστή σε εκατομμύρια ανθρώπους, αυτό δεν είναι πάντα δυνατό να αναγνωρίσει εγκαίρως. Η πιο κοινή μέθοδος της αυτο-ταυτοποίησης μυκήτων νύχια – σύγκριση των φωτογραφιών. Πώς να ανιχνεύσει και να εξαλείψει παθολογική διαδικασία – διαβάστε το άρθρο μας.

Τα νύχια που έχουν μολυνθεί με μύκητες

Τα κύρια συμπτώματα της μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος και των νυχιών πιάτα

Η φωτογραφία δείχνει ότι ο μύκητας νύχια των ποδιών – το φαινόμενο της λίγο ελκυστική. Αλλά στο αρχικό στάδιο των παθολογικών αλλαγές δεν μπορεί να παρατηρήσει, επειδή δεν είναι τόσο έντονη.

Συχνά οι ασθενείς συγχέουν τα συμπτώματα του αθλητή με την απλή φθορά της εξωτερικής ομορφιάς των ποδιών, ακόμα και να βρουν την εξήγηση: ανεπαρκής φροντίδα, φορώντας χαμηλής ποιότητας εσώρουχα και παπούτσια, η χρήση της φτηνές καλλυντικά προϊόντα, η κακή διατροφή. Ωστόσο, αν είναι να ξεκινήσει σύντομα μια μυκητιασική λοίμωξη των ποδιών θα μάθεις για τον εαυτό σου σε όλο της το μεγαλείο: μπορείτε να προσδιορίσετε εύκολα στην εμφάνιση ακόμη και χωρίς τη βοήθεια των φωτογραφιών.

Για την πρόληψη της εξάπλωσης της μόλυνσης και ισχυρό κράτος αλλαγές της επιδερμίδας, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα συναισθήματά σας. Τα πρώτα σημάδια και συμπτώματα των μυκητιάσεων του νύχια που δεν θα βρείτε σε φωτογραφία, και, κατά συνέπεια, η θεραπεία δεν θα περάσει. Το κύριο δορυφορική μυκητιασική λοίμωξη είναι δυσφορία και τροποποιήσεις της επιδερμίδας:

 • Φαγούρα.
 • Καύση.
 • Πόνος.
 • Άτυπα διαστρωμάτωση πιάτο.
 • Διαστρωμάτωση και τον αποχρωματισμό των νυχιών πλάκες.
 • Ξηρότητα και το ξεφλούδισμα του δέρματος.
τα συμπτώματα της μυκητιάσεις του δέρματος και των νυχιών πιάτα

Όλες οι φωτογραφίες του μύκητα των νυχιών πιάτα στα πόδια μπορεί να δει ότι σε προχωρημένο στάδιο, η cornification παρατηρήθηκε αύξηση στις νεοπλασίες του δέρματος. Αξιοσημείωτο είναι επίσης το κοκκίνισμα της βλάβης. Εξωτερικές αλλαγές συνοδεύονται από αυξημένη κνησμό και πόνο στην περιοχή με τις υψηλότερες συγκεντρώσεις των βακτηρίων.

Ιατρική τρόπους για τη διάγνωση μυκητολογικών προσβολών

Η συντριπτική πλειοψηφία των ασθενών τεθεί διάγνωση από μόνοι τους, ωστόσο, είναι προτιμότερο να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Η διάγνωση και η θεραπεία του μύκητα νύχια φέρει το δερματολόγο-μυκητολόγος – δεν μπορείτε να βασίζεστε στις φωτογραφίες και ενδιαφέροντα άρθρα! Εάν υποψιάζεστε ότι μια μυκητιασική λοίμωξη του δέρματος και τα πιάτα, ο γιατρός συνταγογραφεί τις ακόλουθες διαδικασίες:

 • Μικροσκοπική εξέταση.
 • Σπορά.

Μελετώντας μύκητας καρφί κάτω από το μικροσκόπιο μετά από την ανάλυση (βλ. φωτογραφίες παρακάτω), ο γιατρός θα καθορίσει το στάδιο της βλάβης. Στις ορατές εικόνες του long νήματα που έχουν ήδη αναπτυχθεί πόδι του αθλητή. Το μικροσκόπιο που επιτρέπει να προσδιοριστεί το αρχικό στάδιο της λοίμωξης.

Μελέτη των ποδιών

Βακτηριολογική μέθοδος για την έρευνα της νόσου επιτρέπει όχι μόνο να εντοπίσει την παρουσία της, αλλά και να αξιολογήσει την ευαισθησία σε ορισμένα φάρμακα. Μέσα από αυτή την ανάλυση, είναι δυνατόν να διεξάγει υψηλής ποιότητας θεραπεία για τη μυκητιασική λοίμωξη toe καρφιά.

Πώς να τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη στα πόδια σου;

Πριν από ένα μύκητα των νυχιών, όπως απεικονίζεται στην αρχή του άρθρου, αντιμετωπίζονται μόνο με χειρουργική επέμβαση. Δηλαδή, η πληγείσα πιάτο μόλις αφαιρεθεί. Οι βλάβες αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη λύσεις, και σύντομα εξελίχθηκε ένα νέο καρφί είναι υγιές. Τώρα η θεραπεία γίνεται λίγο διαφορετικά. Αμέσως επαναφέρετε το πιάτο, φυσικά, δεν θα πετύχει, αλλά για να το αφαιρέσετε κανείς δεν θα.

Μετά τη διάγνωση του μύκητα των νυχιών και του δέρματος – και σίγουρα όχι από την φωτογραφία, και την ιατρική τρόπους, ο γιατρός θα συνταγογραφήσει φάρμακα και τοπική θεραπεία. Η θεραπεία εξαρτάται από διάφορες παραμέτρους:

 • Η διάρκεια της ασθένειας.
 • Η περιοχή της καταστροφής.
 • Η ένταση της μόλυνσης.
 • Η παρουσία άλλων ασθενειών σε έναν ασθενή.

Για την ποιότητα θεραπεία του μύκητα νύχια με τις ίδιες βλάβες όπως οι εικόνες στο άρθρο μας, θα πρέπει να χρησιμοποιούν τα φάρμακα είναι αρκετά μεγάλη. Μερικές φορές η πλήρης αφαίρεση των αλλοιώσεων διαρκεί τουλάχιστον τέσσερις μήνες. Κατά τη διάρκεια αυτή τη φορά αναπτυχθεί μια νέα νυχιού και η επιδερμίδα είναι πλήρως ανανεωμένο. Το σώμα γίνεται λιγότερο ευάλωτη.

Πώς να μεταχειριστεί μια μυκητιασική λοίμωξη στα πόδια του, και τι εργαλεία είναι πιο αποτελεσματικό τώρα; Σύγχρονη δερματολόγοι συνταγογραφήσει τα εξής φάρμακα:

 • Το βερνίκι. Αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται για τη θεραπεία του μύκητα των νυχιών στο αρχικό στάδιο, στο οποίο, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, οι αλλαγές επηρεάζουν μόνο ένα μικρό μέρος της πλάκας.
 • Κρέμες. Τοπική θεραπεία είναι πολύ αποτελεσματική στη βλάβες του δέρματος των ποδιών.
 • Τα χάπια. Τρέχοντας το πόδι μύκητα αντιμετωπίζονται όχι μόνο τα φάρμακα για τοπική κατανάλωση, αλλά επίσης και ένα φάρμακο προορίζεται για χορήγηση από το στόμα.
Πώς να τη θεραπεία της μυκητιασική λοίμωξη στα πόδια

Μετά τη θεραπεία, θα πρέπει να περιμένετε για 10-15 μέρες και αν δεν έχει συμπτώματα του μύκητα των νυχιών είναι να συμβουλευτείτε ένα γιατρό για ένα δείγμα αίματος. Η έρευνα είναι απαραίτητη προκειμένου να εξασφαλιστεί η επιτυχία της θεραπείας.

Μέθοδοι πρόληψης της μυκητιάσεις

Για την πρόληψη της λοίμωξης παρά τη θεραπεία των toe καρφί μύκητας. Απλά ακολουθήστε ένα απλό κανόνα:

 • Να φοράτε βαμβακερές κάλτσες και να τις αλλάζετε καθημερινά.
 • Μην περπατάτε ξυπόλητοι σε δημόσια λουτρά, πισίνες και παραλίες.
 • Μην φοράτε τα παπούτσια κάποιου άλλου και να μην δώσει τους άλλους. Ακόμα και αν είστε σίγουρος ότι αυτό το άτομο δεν είναι μολυσμένα – αυτός ο κανόνας δεν έχει εξαιρέσεις.
 • Κρατήστε τον εαυτό σας καθαρό: πλένετε τα πόδια σας καθημερινά, στεγνώστε τα, κάνει ένα πεντικιούρ και χρήση των καλλυντικών προϊόντων.

Για να αποφύγετε να πέσετε θύμα των μυκήτων στα νύχια, να ενισχύσει το ανοσοποιητικό σύστημα. Η σωστή διατροφή, υγιεινό τρόπο ζωής και τη σκλήρυνση όχι μόνο προστατεύουν από μυκητιάσεις, αλλά και να βελτιώσει την εμφάνιση του δέρματος και των νυχιών πιάτο.

Όμορφα πόδια είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς. Προσπαθήστε να πληρώνουν περισσότερο την προσοχή τους, και μια τέτοια επίθεση, όπως το πόδι του αθλητή, δεν θα επηρεάσει ποτέ. Σε αναθεώρηση των προτεινόμενων μερίδιο από τις δημοφιλείς μεθόδους για την πρόληψη της λοίμωξης. Επίσης μπορείτε να μου πείτε πώς να μεταχειριστεί μια μυκητιακή ασθένεια του νύχια στο σπίτι ή να ρίξει τις φωτογραφίες Σας πριν και μετά τη θεραπεία.