Κριτικές Nomidol

 • Νικόλαος
  Μεγάλο εργαλείο! Έχω δοκιμάσει πολλά από τα ίδια εργαλεία, αλλά στην καλύτερη περίπτωση είχε μόνο μειώθηκαν τα συμπτώματα. Μόλις αγόρασα nomidolμετά την πρώτη χρήση είδα το αποτέλεσμα.
  Nomidol
 • Γεώργιος
  Αγόρασε το πρώτο του Nomidol πριν από ένα χρόνο. Η κρέμα βοηθά πραγματικά! Το εργαλείο αγόρασα για χρήση στο σπίτι. Μια εβδομάδα αργότερα είδα ορατή βελτίωση. Και η μυρωδιά εξαφανίστηκε και άφησε μια δυσάρεστη αίσθηση στα πόδια, ακόμα και το περπάτημα έγινε ευκολότερη. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κρέμα nomidol και τώρα, όπως η πρόληψη του παπανικολάου πόδια πριν τον ύπνο.
  Nomidol
 • Νικόλαος
  Η κρέμα έχει βοηθήσει. Αίσθηση κνησμού, την κακοσμία και την εφίδρωση πλέον για μένα στο παρελθόν. Αγόρασε nomidol σε σύσταση, αλλά αυτό το καλό αποτέλεσμα εξακολουθεί να μην είναι το αναμενόμενο. Ειδικά τόσο γρήγορα. Ο μύκητας πόδια από καιρό περάσει, τώρα χρησιμοποιούν μόνο ως πρόληψη, μετά από μια επίσκεψη στη σάουνα και την πισίνα
  Nomidol
 • Elif
  Προϊόν υψηλής ποιότητας, ευχαριστημένοι με την αγορά σας! Χρησιμοποιήστε το για ένα μήνα. Έφυγε το κίτρινο, τα νύχια να φαίνονται πιο υγιή και τακούνια απαλό και λείο. Δεν είναι μια σπατάλη των χρημάτων. Θα συστήσω nomidol για τους φίλους τους!
  Nomidol
 • Sabina
  Όχι ένα έτος ήταν βασανίζεται από μια άσχημη μυρωδιά και κίτρινα νύχια. Δοκίμασα πολλά ακριβά φάρμακα, αλλά ο μύκητας ήρθε πάλι πίσω. Για nomidol έμαθα από ένα φίλο. Δεν πιστεύω ότι θα είναι ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά το αποτέλεσμα περισσότερο από ικανοποιημένοι. Μπορώ να χρησιμοποιήσω μια κρέμα τώρα, ειδικά μετά από την πισίνα.
  Nomidol
Εκτίμηση Nomidol
4.2
12